SlaMovie – Új program a Suli-Moziban – Slam Poetry és film

2017. május 25-én a Suli-Mozi új programmal bővül. Első, bemutató előadásunkra középiskolai csapatok jelentkezését várjuk!

A SlaMovie programmal fő célunk a középiskolás diákok megismertetése a kortárs költészettel és a kortárs filmekkel. Olvasásra és írásra ösztönözhetjük a diákokat a két legnépszerűbb művészeti ág ötvözésével.

A résztvevők közösen megtekintenek egy filmet, ezután a slammerek, kiemelnek egy-egy fontos témát, fókuszt, s előre megírt versüket felolvassák, majd a gyerekkel megvitatják, hogy a versek hogyan hatottak rájuk, milyen stílusjegyeket fedeznek fel, mennyiben más a klasszikus költészet és a Slam Poetry. Hallottak-e már korábban slam verset, írtak-e már. Majd következik a workshop, az együtt gondolkodás és alkotás a közönséggel.

Helyszín: Kino Cafe mozi
Időpont: 2017. május 25. 10.30-14.00
Film: Billy Elliot  (12)

Slammerek:

Németh Péter – Zeek
Simon Márton – Simon Marci
Horváth Kristóf – Színész Bob

A SlaMovie programra 14-19 éves diákok jelentkezését várjuk. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szervezők a csapatokat a beküldött jelentkezési sorrend alapján választják ki. A várható nagy érdeklődés miatt egy iskolából egy 6-7 fős csapattal lehet nevezni a programra.

További információ: Erdős Emese, erdos.emese@bpfilm.hu

Zeek

Színész Bob

Simon Marci