Filmek a Suli-Moziban a tanév végére!kep_350x500

Nemsokára itt a vakáció, ám addig még van néhány hét. Érdemes velünk mozizni ebben az időszakban is és utána is! Hiszen a Suli-Mozi a szünidőben is folytatódik, tehát a nyáron várjuk a diákokat filmszínházainkba!

A kisebbeknek a teljesség igénye nélkül ajánljuk például az Agymanók című megható Pixar-animációt, klasszikus magyar gyermekfilmeket, az Égigérő füvet és A szeleburdi családot, Dargay Attila rendhagyó Jókai-adaptációját, a Szaffit; a francia mozimágus, Jean Pierre Jenuet  ifjúsági filmjét, a T.S. Spivet különös utazását – valamint a Rozsdalovag című német, és A tenger dala című varázslatos ír animációt.

Ám természetesen a nagyobb korosztály számára is rengeteg izgalmas mozgóképes élménnyel szolgál a Suli-Mozi kínálata: a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan című magyar siker egyre nagyobb kedvenc a középiskolások köreiben is, de a közelmúlt két nagy természetfilmes teljesítménye, a Vad Kunság és az Évszakok is szerepel kínálatunkban. Természetesen az olyan kortárs, szórakoztató és elgondolkodtató játékfilmek mellett, mint A Bélier család, A nyár királyai, a Danny Collins, a St. Vincent vagy a Papírvárosok, régebbi, időálló kultfilmekkel is érdemes nálunk a nyárra készülni. Csak néhány cím: Scott Pilgrim a világ ellen, A nagy balhé, Truman Show, Csillagpor és A leleményes Hugo!