GOTHE-MOZI: Fack ju Göhte 2

A Goethe Intézet 2016. október 26-án 15 órakor mutatja be a filmet a Kino Cafe moziban. fack-ju-gohte-2_plakat1A vetítés német nyelvű, a kópia német feliratos. Minden németül tanulót szeretettel várunk!

A belépés díjtalan, de kérjük, ha részt szeretne venni az eseményen, előtte regisztráljon az alábbi címen.

További információk, regisztráció: pasch@budapest.goethe.org

 

FACK JU GÖHTE 2

színes, német vígjáték, 115 perc, 2015

A történtek után Zeki Müller lett a Goethe suli sztárja, mindenki szereti. Véletlenül talált új hivatása iránt érzett lelkesedéséből azonban veszíteni kezd a korai kelések, az irritáló diákok és a véget nem érő papírmunka miatt. Ráadásul az ambiciózus igazgatónő a fejébe vette, hogy elhalássza a rivális elit iskola orra elől a Thaiföldi partneriskola-programot, hogy ezzel turbózza fel a lezüllött Goethe-t, így az Oktatási Minisztérium őket választhassa ki új országos kampányához.
Müller és Schnabelstedt felügyelete alatt az első részből jól ismert Chantal, Zeynep és Danger vezette díszes társaság hozza a formáját első külföldi útjuk során is, bemutatva szociális inkompetenciájuk és általános műveletlenségük elképzelhetetlenül széles spektrumát. És mintha nem lenne elég Zekinek az állandó tanár-diák háború, még a sznob konkurencia nagyképű tanárával is fel kell vennie a harcot, akinek egyetlen célja, hogy pontot tegyen Müller tanári karrierjének végére.

Forgalmazó: Big Bang Media

rendező: Bora Dagtekin
forgatókönyvíró: Bora Dagtekin
operatőr: Andreas Berger
zene: Michael Beckmann
producer: Lena Schömann
vágó: Charles Ladmiral

szereplők:

Zeki Müller
Elyas M’Barek
Lisi Schnabelstedt
Karoline Herfurth
Gudrun igazgatónő
Katja Riemann
Chantal
Jella Haase
Charlie
Jana Pallaske
Hauke
Volker Bruch
Caro Meyer
Alwara Höfels